[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


«Воплі Відоплясова» розпочали зйомки кліпу на нову пісню «Чудовий світ»

Дорогий Друже чи Люба Подруго! Сьогодні маємо для Тебе ось таку новину:

 

«Воплі Відоплясова» розпочали зйомки кліпу на нову пісню «Чудовий світ»



Мандруючі різнобарвними шляхами поміж літніми фестивалями «Summer Sound» (Одеса) та «Red Rocks» (Лондон) «Воплі Відоплясова» завітали до Запоріжжя, аби підшукати мальовничих локацій для зйомок нового кліпу на пісню «Чудовий світ».
 Написану цього року та й досі ще неопубліковану композицію чули лише найвідданіші фани, які не пропускають жодного концерту «ВВ».
 
 Музику до «Чудового світу» написав гітарист Євген Рогачевський у співавторстві з Олегом Скрипкою, якому у свою чергу належить текст. Кіноверсію нової пісні буде знято у стилістиці «хіпі» – популярної молодіжної субкультури 60-70х років, яка декларує ідеї єдності, миру та кохання. Режисером-постановником нової роботи традиційно виступить Олег Скрипка.
 
 «Свого часу позитивна енергія «дітей квітів» врівноважила неспокійний та знервований світ, який стояв тоді на порозі третьої світової війни. Відомо, що час рухається по спіралі, і слоган «Кохайтесь – не воюйте!» сьогодні знов стає актуальним, як ніколи, – розмірковує співак. – Та й місце для зйомки було обрано не випадково, адже Запорізька Січ була фактично першою анархічною комуною, яка існувала на принципах рівності, братерства, відмови від приватної власності. Думаю, кожний справжній хіпан може вважати себе пря?  ?им духовним нащадком українських козаків. До того ж, не слід забувати, що практично вся художня естетика хіпі базувалась на ексцентричних фантазіях іншого нашого земляка – стропківського лемка Андрія Андрійовича Варголи, більше відомого як Енді Уорхол».
 
 А зараз увага! Для участі у зйомках кліпу «ВВ» запрошують стильних та життєрадісних молодих людей, які вміють співати, танцювати, мають хіпанське вбрання та щиро люблять цей чудовий світ! Будь ласка, надсилайте свої фотографії на адресу dodidreams@gmail.com. Відбір триватиме до 12 серпня.

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта