[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


«ВВ» приїхали на вікенд до Сочі


Минулої суботи «Воплі Відоплясова» відвідали з концертом сонячне місто Сочі, де відбувся міжнародний музичний фестиваль «Red Rocks».


Сцена «Red Rocks» розташувалась поруч із лижними трасами на висоті 1500 метрів, тому цей виступ «ВВ» можна вважати самим високогірним за всю 25-літню історію. Рок-коломийки того дня потужно лунали по всьому Західному Кавказу, а безліч спортивного люду в амуніції витанцьовували щось на кшталт аркану чи лезгінки.

«Коктейль із рок-н-ролу та спорту - це прекрасно, сучасно і корисно - зазначив керманич гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка. - Ідея зробити фестиваль в горах - божевільна й дуже дорога, проте технічне забезпечення виявилось настільки досконалим, що нам, не дивлячись на брак кисню, грати та співати було дуже комфортно».


Програма фестивалю виявилась різноманітною та інтернаціональною - напередодні українські рок-козаки мали важкий і довгий переліт із Києва в компанії своїх колег-музикантів «Scissor Sisters». І навіть попри те, що хлопці з «ВВ» люб'язно уступили заокеанським друзям свою порцію віскі, суворі американські дядьки так і не змогли оклигатись після польоту та вийти на сцену. Віддуватись за всіх прийшлось наймужнішому членові колективу - тендітній співачці Ані, яка практично самотужки відпрацювала годинну програму.

производители светодиодных светильников


Приємною несподіванкою для українських музикантів стала поява під час концерту перед сценою Президента Російської Федерації Дмитра Медвєдєва, який здавна має славу запеклого рок-фаната. Кажуть, того дня він спеціально прилетів до Сочі, аби побачити виступ гурту «ВВ».


Дмитро Анатолійович розташувався в одному з шатрів та з цікавістю спостерігав за сценічним дійством, фотографував і навіть підтанцьовував. Чи вдалося особисто поспілкуватись метрам політики та культури, наразі лишилось таємницею, проте достеменно відомо, що вечір після концерту Олег Скрипка провів, ганяючи на лижах президентськими гірськими трасами.

Закінчився фестиваль пізно вночі традиційним задушевним афтепаті. Озвучував його любимчик Леді Гаги DJ Zombi Boy, який після свого сету приєднався до компанії «вевешників», пройшовши ініціацію у поїданні сала, після чого признався у прихильності до українських рокерів та пообіцяв зробити ремікс на пісню «Полонина». Що ж, поживемо, побачимо...



Переглянути даного листа у всій своїй красі можна за прямою ланкою: http://www.krainamriy.com/news.php?id=223

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта