Артем Кай


Артем КАЙ змінив свою «Долю»!

Молодий український виконавець презентує ремікс на свою авторську пісню «Доля». Ремікс став результатом спільної праці Артема та Юрія Хвостика («2special»), який додав певну новизну у звучання треку. «Пісня «Доля» була створена у час мого тяжкого періоду у житті. Це була зрада зі сторони коханої людини, і тоді, у 20-річному віці, я був поглинутий емоціями болі, злості і непорозуміння. Людина, якій ти був готовий подарувати увесь світ, не захотіла ділити цей світ з тобою. Я нікому б не побажав побувати на моєму місці. Але вся ця історія вже у минулому. Моє теперішнє – це нове життя, наповнене новими емоціями і новим коханням. Про старе лише нагадує пісня, якою я з радістю ділюсь з вами» - прокоментував Артем.

https://www.youtube.com/watch?v=elnCSKT9AIQ&feature=youtu.be

Артем КАЙ – український виконавець, двократний переможець шоу «Караоке на Майдані», учасник шоу «Х-Фактор» (5 сезон).

У період з 2015  -2016 рік Артем вже презентував дві відеороботи на пісні «Селфі» та «Влюбила». Після цього співак зробив творчу паузу на 1,5 роки, в наслідок якої був створений повноцінний альбом українською мовою (улюбленною мовою співака) та обрано новий псевдонім Артем КАЙ.  

Стартом проекту Артем КАЙ стала пісня «Я не твій» , на яку згодом співак зняв відеокліп. А сингл «Доля»  отримала свій початок на конкурсі «Хіт-конвеєр 2017» від каналу М2, з яким він потрапив до фіналу.