Доброго дня!

У цей святковий вікенд Sziget Festival Україна нагадує всім, хто вже помітив оновлення на сайті і оголошує всі​м​, хто чекав на цю новину саме від нас: акредитація на Sziget 2015 почалася!

Sziget Festival Україна

Вільно надіслати заявку на акредитацію можна до 31 травня, заповнивши відповідну форму: http://szigetfestival.com/press/accreditation/.

Підтвердження акредитацій триматиме ще тиждень - до 6 червня.

Основною умовою для отримання акредитації є активне анонсування фестивалю у зазначений період і заплановані виходи анонсуючих матеріалів протягом червня-липня.

​Незалежно від того, коли ви плануєте подати заявку, ми також просимо ваc поділитися з нами матеріалами з анонсом Sziget 2015, які вийшли у ваших медіа. ми будемо вдячні, якщо ви надішлете їх (лінки, скани, аудіо- і відеозаписи) на цей мейл до 1 травня.

Успіхів, чудового дня і зі святами!
Прес-фото Sziget 2014 (будь ласка, вказуйте ім'я фотографа): www.dropbox.com/sh/vu21gvtuqkgwc47/AAAKIdQ70xiXaZu6-Mg2Xuzaa?dl=0
афтермуві Sziget 2014: www.youtube.com/watch?v=k_JqgPOJBpA
---
Sziget Festival Україна

Стали відомі імена артистів, які протягом квітня змагатимуться за можливість представити Україну на Sziget – одному з найбільших фестивалів Центральної та Східної Європи та «Кращому фестивалі» за версією European Festival Awards.

ТОП-40 гуртів-учасників розміщено на сайті конкурсу http://sziget.comma.com.ua/members/. Переможця визначить голосування фанів та музичних експертів.

До участі в конкурсі, який проводиться командою Sziget Festival Україна за підтримки туристичного оператора «Богемія Сервіс» було надіслано більше 200 заявок. Вибір було зроблено згідно формату конкурсу міжнародної програми YourOpen Talent Festival і сцени Europe Stage і ускладено перелік гуртів, різноманітний жанрово, як і сам мультикультурний Sziget. Метою Острова Свободи є представити на своїх сценах програми на всі смаки і зібрати аудиторію, прихильну до різних видів творчого відпочинку і різних стилів музики.

Для кожного артиста, який потрапив у ТОП-40 ця подія означає, що його обов’язково побачить і почує кожен із 12 музичних експертів, які склали журі конкурсу. Серед них генеральний продюсер популярної радіостанції, власники і керівники кращих концерт-холів Києва, промоутери, які привозили в Україну світових зірок і робили масштабні тури українським артистам, відомі радіоведучі і музичні критики, які наводять прожектори на вартих уваги і допомагають їм досягти популярності. Імена учасників прозвучать на відкритих дискусіях представників журі на радіо і телебаченні.

Другий етап конкурсу, який буде тривати до 16 квітня полягатиме в голосуванні фанів на сайті за допомогою соціальних мереж – п’ятірка фіналістів буде визначена саме за їх результатами, а ще 5 імен обере журі. 8 травня в клубі Sentrum відбудеться фінал конкурсу, де буде визначено переможця, який виступить на Острові Свободи в Будапешті 11 серпня на сцені Europe Stage у складі міжнародної програми YourOpen Talent Festival.

Для кожного меломана участь в голосуванні – можливість заявити про свої музичні смаки і одночасно посприяти тому, щоб про сучасну прогресивну українську музику говорили і в Україні, і в Європі. Тому Sziget Festival Україна закликає кожного обов’язково віддати свій голос за улюбленого артиста і підтримати його на фіналі у травні.

Хмара тегів