«Україна у нас єдина!» - проект стартував на Херсонщині

«Україна у нас єдина!» - проект стартував на Херсонщині

 

ФОТО-звіт: https://vk.com/event75821705

Враховуючи складну ситуацію в Україні ентузіасти з небайдужим серцем вирішили започаткувати новий проект «Україна у нас єдина!» і з концертними турами проїхати по містах, військових частинах країни і навіть, (якщо буде дозвіл), виступити для підтримки бойового духу перед бійцями АТО на Луганщині і Донеччині. Приємно, що музиканти підтримали цю ідею, тож з Літньої сцени курорту Лазурне, що на Чорноморському узбережжі Херсонщини, де 16 серпня відбувся перший захід в рамках цього проекту, окрім інших композицій лунали також і патріотичні пісні. Особливо «зачепила за душу» зворушлива композиція рок-гурту «Магнітне Поле» з Полтави про загиблого бійця батальйону АТО. Співзвучними до тематики були і патріотичні пісні музичних колективів «Мінаморалі», «Your Secret Treasure», «Machine Guns» з Києва, Олега Єсипова з Рівного та інших виконавців з різних міст України. Не може не викликати повагу до музикантів те, що вони саме через свою творчість висловлюють свою громадянську позицію і такі акції, без всякого сумніву, є своєрідним вкладом у те, щоб на квітучій українській землі скоріше запанували спокій та злагода.

Особливо хочеться сказати про реакцію глядачів. На перший свій захід організатори зібрали саме рок-гурти, на виступах яких глядачі-рокери здебільшого «слемуються», розмахують довгим волоссям. Але тут приємно було бачити, що юнаки та дівчата (багато було і дорослих) не лише проявляли зразкову поведінку, а і підтримували музикантів, скандуючи «Слава Україні!» Скільки раз чув, як люди старшого покоління зневажливо махають рукою, мовляв, молодь нині не та. Мовляв у лиху годину нікому буде і країну захистити, будуть сидіти перед своїми комп’ютерами. А погляньте, що нині відбувається: юнаки з автоматними у руках захищають єдність своєї країни, інші їх ровесники з гітарами в руках підтримують їх своєю творчістю, а їх ровесники-глядачі співають Гімн України, і скандують: «Ми - єдині!» Заради такого єднання такі заходи і необхідні.

Тож просимо відгукнуться тих, хто бажає прийняти участь у наступних акціях як музикант (барди, співаки, всі таланти), і тих, хто як партнер, спонсор чи посадова особа може підтримати і допомогти у організації цієї доброї справи. Всі зараз повинні працювати для здобутку загальної цілі, і бійці, які не шкодують себе заради своєї Батьківщини, і ті, хто підтримує їх матеріально, і ті, хто підтримує їх морально.

Організатор проекту - Фестивальний центр «BORZENKO records» Київ, Тел.066-254-93-86, 097-305-39-55

Е-mail: borzenko_g@i.ua В Контакті: http://vk.com/gregoriy_borzenko

Хмара тегів