[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Премьера от группы ПНД! Сингл DRUG

«Друзья, представляем вашему вниманию новое откровение из ПНД в виде песни-диагноза - "DRUG"!» - именно так Василий Прозоров представил в сети свое новое произведение.

ПНД - пронзительный акустический проект Прозорова и Джимбо - вокалиста и бас-гитариста группы ТОЛ. Одно из альтер-эго украинских адептов альтернативного метала.
История этого проекта пока что невелика. Одним из достижений команды является гран-при на Bingo Cover Show в январе 2010. В том же году вышел дебютный альбом ПНД – «Два Аккорда» (ІншаМузика/Moon Records).

В октябре 2011 году группу покинул гитарист Антон Семикопенко. Менее чем через год ПНД вернулись концертной деятельности, отыграв шикарный концерт в культовом днепродзержинском клубе Торба. Именно поездка в этот город и дала прекрасные строки в новый трек. Услышав песню, это невозможно не заметить.

Вскоре вместо Антона в команду пришел Александр «Дичь» Гридин (гитарист и один из вокалистов группы МегамасС), который ранее «засветился» в треке Сова (Брокер) из дебютного альбома, и ПНД начали работать над новым материалом и отыграли несколько ярких концертов.

Записан сингл на студии RevetSound. Саундпродюсер – Сергей «KNOB» Любинский.

Услышать DRUG можно здесь:

http://soundcloud.com/vlad-lyashenko/pnd-drug-single-2012

 

Уже в ближайшее время Прозоров и компания собираются снять на эту песню видео. А также обещают еще порадовать новыми треками и концертами.

 

ПНД в сети:

http://vk.com/pndkiev

http://www.facebook.com/PNDband

http://www.lastfm.ru/music/ПНД

Пресс-служба лейбла ІншаМузика.

 

Читайте також - Титани западної музики

Топ концертів

Історія рок-н-ролу містить чимало подій, що кардинальним чаном впливали на розвиток жанру. Оглядачі музичного журналу "Ролінг Стоун" спробували визначити двадцять епохальних рок-концерів. Це своєрідні віхи, або дороговкази у майбутнє рок-музики. Початок того руху, на думку Девіда Фріка з "Ролінг Стоун", припадає на 29 серпня 1966 року, коло у сан-франциському "Кендл-Парку" відіграли свій останній офіційний концерт знамениті BEATLES. Протягом 33 хвилин BEATLES виконали 12 пісень, що потонули в несамовитому галасі 25-тисячної аудиторії. На той час народилась нова концепція концерту, як такого, її запропонували представники американського андеграунду - група ДЖЕФЕРСОН ЕЙРІІЛЕЙН і ГРЕЙЇФУЛ ДЕД. Ця концепція базувалася на тісному контакті з публікою, жорс­тко лімітований концертний час замінено на користь вільної імпровізації. Словом, рок виростав з коротеньких штанців "трьох акордів", набирав силу, а разом з ним - нову армію прихильників. Отже, 20 кращих рок-концертів, згідно висновків кращих журналістів з "Ролінг Стоун":

 

1. (КРІМ). Роял Альберт Хол, Лондон, 26 листопада 1968 року

У цей день справжня перша супергрупа відіграла свій фінальний концерт. В останній раз Ерік Клептон, Джек Брюс та Джінджер Бейкер вразили слухачів своїми неповторними композиціями, що з'єднали елементи блюзу, року й джазу. Стосунки поза сценою складалися в тріо непросто, і холерик Брюс не уживався з Бейкером, який мав, на біду, вибуховоподібний характер. До того ж, Брюс був родом із Шотландії, а Бейкер був англо-ірланцем. Клептону не вистачало сили утримувати їх разом. Цілий рік усі розмовляли не інакше ніж про справи, окремо переїздили і жили в різних готелях. Щоправда, на сцені це не заважало їм грати музику, далеку від трьоххвилинних пісеньок. Джек Брюс наголошує, що причиною розпаду КРІМ було те, що вони випередили свій час. "Тріо виникло тоді, коли неможливо було втілити те, що нам хотілося. Ми грали надто голос­но, а якісної звукопідсилюючої апаратури не вистачало...". Одразу після концерту, Джімі Гендрікс у телепрограмі заявив, що кінець КРІМ означає велику втрату для рок-н-ролу.

 

2. Елвіс Преслі. "Елвіс". Телебачення "Ен-Еі-Сі", З грудня 1968 року

Усі, хто зняли з рахунку Елвіса Преслі після його повернення з військової служби, пережили шок. Адже, окрім комерцових композицій та кичових голівудських стрічок, протягом кількох років співак нічого не пропонував. Замість солоденького різдвяно­го шоу для американців похилого віку. Елвіс немов би, повернувся на 10 років назад, коли він шокував молодих експресією та розкутістю, із захватом Елвіс виконав старі бойовики - "Джейлхауз рок", "Ол шок ап", "Гарт-брейк-готел" і новий репертуар, що тяжів до стилю "госпел". Агресивність і чутливість Елвіса не "зачесали" навіть помпезні оркестрові аранжировки. Публіка в студії і біля телеекранів зніяковіла, із своєю безсмертною посмішкою він вимовив: “Пам'ятаєте, ось таким чином я знявся у 29 фільмах?” В цій самоіронії проступило прагнення співака покінчити з минулим і повернутись на трон Короля Рок-н-ролу за один вечір.

Програма "Елвіс" побила усі рекорди популярности, правда, пізніше Преслі відійшов від активного концертування і перетворився в карикатуру на самого себе.

 

3. LED ZEPPELIN (ЛЕД ЗЕПЕЛІН). Турне по США, грудень 1868 - січень 1868 року

Вперше ЦЕПЕЛЛІНИ з'явилися у США, наприкінці 1968 року і спричинили такий фурор, що перед ними блідла слава Гендрікса і КРІМ. Хоча Джімі Пейдж був відомий як гітарист в ЯРД БЕРДЗ, його нова група, заснована лише п'ять місяців тому, була практично невідома. Перший альбом цієї групи мав з'явитися у Сполучених Штатах лише після турне. Протягом місяця, за словами журналу ROLLING STONES, "квартет прожував і виплюнув американську публіку, паралізував усіх музикантів навкруг І посіяв зерна геві-метал-революції". Успіх був оеличезний. Про масштаб його свідчить той факт, що група АЙРОН БАТЕРФЛАЙ просто відмовилася виходити на сцену. ЦЕПЕЛЛІНИ виступали як група підтримки БАТЕРФЛАЙ.

У тому ж 1969 році, LED ZEPPELIN тричі навідувалися до Америки. Однак, саме першого разу групі вдалося досягти такого контакту з публікою, який і понині нікому не вдається...

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта