львівський гурт Incomer

13 березня львівський гурт Incomer презентував свій новий сингл "Кароока". Це перший україномовний трек у репертуарі гурту.

львівський гурт Incomer

львівський гурт Incomer

 

Гліб Кухарук, вокаліст і гітарист гурту: "За всю нашу, так скажемо, музичну кар'єру нам постійно кажуть, що ми пишемо музику ніби до фільмів. Саундтреки, одним словом. Так було, коли ми ще грали інструментальну музику, те саме казали в епоху "пізніх" Mystic Shores (попередній проект учасників Incomer). Тому ми підійшли до цього релізу з думкою, що цю “кінематографічність" варто перетворити у певну фішку нашого продукту. Ці всі думки вилились у використанні симфонічних звуків, трохи експериментальних наборів ефектів. Хотілося поєднати атмосферу фільмів про кохання середини ХХ сторіччя з дещо космічними музичними фактурами. Чесно, мені синтезатор перед другим приспівом неймовірно нагадує старі добрі фантастичні фільми. Така собі ностальгія за “мієлофоном".

 

Цю "кіношність" і атмосферу чудово передала Дара Личко в оформленні обкладинки і рухомої анімації.

 

За словами бас-гітариста Incomer Олександра Мосесова, композиція могла б стати саундтреком до вітчизняного науково-фантастичного фільму.

 

Олександр Мосесов: "Ця пісня присвячена всім українським жінкам-астронавтам, що закохувались у бортових андроїдів, вона про проблеми будівництва парадних входів на марсіанських колоніях та відсутність належного освітлення при роботі в умовах пониженого тяжіння".

Клавішник Incomer Данило Личко каже, що це той рідкісний випадок, коли композиція "зразу вийшла цілісна і практично не зазнавала змін у тривалому процесі відшліфовування".

"Що не властиво для нас, вона від самого початку була романтична. Завжди хотілось поповнити свій арсенал таким твором", - додав музикант.

 

Сингл "Кароока" – https://www.youtube.com/watch?v=cHusBHFtAaI

Incomer, коротка біографія

Реформація гурту Mystic Shores. Утворилися внаслідок колапсу пріоритетів серед учасників попереднього колективу, що відбувся в ранньому 2016. Після періоду творчого затишшя почали записувати треки весною 2017. Граємо "електронний" рок з елементами прогресивного року, пост-панку. Визначною особливістю нашої групи є використання губної гармоніки в контексті альтернативи. Серед найближчих планів – всеохоплююче вторгнення в свідомість зацікавлених.

Склад:

Александр Мосесов|bass guitar, back vox

Глеб Кухарук|guitar, samples, vox

Данило Личко|harp, synthesizer

 

 

Хмара тегів