Мантор гурт

Прем’єра пісні гурту «МАНТОР» під назвою «Амазонка».

Амазонка це образ самодостатньої жінки, яка завойовує все на своєму шляху. Учасники гурту використовують цей сюжет у своїй композиції, та осучаснюють його і пісня набирає особливого сенсу. У пісні жінка – амазонка завойовує чоловіка, який готовий заради неї на все.

У треку поєднується яскравий, драйвовий вокал Віктора(Тор) та мелодійні гітарні рифи Романа(Ман), саме вони створюють загальну атмосферу пісні Амазонка, яка говорить, кричить, передає образами одну із сторін людської порочності. Музику та слова написав Роман Палінчак.

Інформація про гурт: МАНТОР-вокал Віктор Свириденко, гітара Палінчак Роман, барабани Балаж Артем, бас Данко Слава. Гурт розпочав своє існування 2003 під назвою "Новий Погляд" та записав два альбоми, і відзняли кліп на пісню "Він нас всіх чекає". Один з альбомів під назвою "MAMA MIA" вийшов офіційно тиражом 1000шт. Саме з ним гурт виступав у Харкові на фестивалі "Муз острів", де отримав перемогу у своїй номінації. Другий альбом був записаний та  офіційно з деяких причин не вийшов, після тривалої паузи вокаліст ВІКТОР(ТОР) та гітарист РОМАН(МАН)- відновили свою діяльність, та дали гурту нову назву «МАНТОР». Нещодавно гурт записав студійну роботу на пісню "Колискові" та "Катерино"- за підтримки Віктора Янцо "РОКАШ". Зараз гурт активно розвивається та представляє свою нову пісню "Амазонка".

https://soundcloud.com/romchik-2/amazonka

Хмара тегів