[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвяними Святами!

Любові, щастя та міцного здоров'я за кожним кроком бажаєм!
Нехай цього року буде краще ніж торік, поставлені цілі будуть успішно досягнуті, а всі Ваші мрії збудуться!

Новини коротко:

13 січня відбудеться Всеукраїнський фестиваль вертепів «Карпатія». Цього року він пройде у казковому місті Коломия на площі Відродження перед Ратушею о 13:00 год. Саме на таких акціях українцям дається змога доторкнутись до своїх давніх і споконвічних традицій, відчути свою самобутність і неповторність, а також відчути гордість за всій рідний краї де вони народились. Приєднуйтесь!

Гурт мандрівних дяків «Вертеп» приєднується до віншувань з нагоди різдвяно-новорічних свят та запрошує разом поМеланкувати та відсвяткувати Новий Рік за старим стилем в місті Дніпропетровську! 13-го січня в Парку Розваг «Лавіна», (вул. Космічна, 20) гурт «Вертеп» запрошує поспівати колядок та щедрівок, потанцювати традиційних народних танців під запальні народно-рóкові ритми та отримати цікаві подарунки від Арт-Крамниці "Білокнижник&qu! ot; (вул.Червона, 11).
І традиційно гурт "Вертеп" відсвяткує народження Нового Року (Василя) віншуючи в дружніх оселях рідного міста! Якщо Ви бажаєте побачити "Вертеп": колядників-посипальників вночі або вранці у себе в гостях телефонуйте: 050 361 62 82. На завершення посипання на Василя гурт "Вертеп" завітає за доброю традицією до Храму Святого Духа (пр. Металургів, 43) близько 10-оїгодини ранку!

Топ-події:

Арт-Вертеп рекомендує:

Київ:

Дніпропетровськ:

Донецьк:

Запоріжжя:

Коломия:

Львів:

Харків:

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта