[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Кавер-версія пісні гурту Брати Гадюкіни "Місячне сяйво твого тіла" у виконанні Stelsi.

Гурт "Stelsi" створив кавер на пісню «Братів Гадюкіних»

 

Повільна, навіть лірична пісня «Місячне сяйво твого тіла» легендарного гурту «Брати Гадюкіни» перетворилася на швидкий, драйвовий, запальний «бойовик». Саме таким є кавер на цю стару пісню, який зробив чернівецький електро-фольковий гурт Stelsi.

Як виявилося, хлопці зі Stelsi вже давно замислювалися про те, щоби зробити кавер на якусь із пісень «Гадів» – одного зі своїх улюблених українських гуртів.

– Пів року назад нам зателефонував лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка і запропонував створити кавер на одну з пісень «Братів Гадюкіних». – розповідають учасники «Stelsi”. Тоді вже підготовка до концерту пам`яті Сергія Кузьмінського та компілювання збірки переспівів вже йшла повним ходом, але  ще остаточно затверджений формат  збірки нам був не відомий. Хоча нас більше цікавила реакція самих «Братів Гадюкіних». Врешті решт вже ближче до самого концерту з нами зв’язався представник проекту, Олександр Стасов і повідомив, що наша версія пісні сподобалась «Гадюкіним» і розглядається питання про включення її в другу частину збірки каверів\реміксів на «Братів Гадюкіних».


За словами учасників Stelsi, від оригіналу пісні залишилися лише слова, написані колись лідером гурту «Братів Гадюкіних» Сергієм Кузьминським. Усе інше – у стилі Stelsi: фолькові темпи, сучасні електронні вставки, запальна мелодія.


Нагадаємо, на початку червня вийшла збірка кавер версій «Братів Гадюкіних». Відомі українські виконавці (гурти «Океан Ельзи», «Бумбокс», «ТІК», ВВ, «Перкалаба» та інші) переспівали найвідоміші пісні «Гадюкіних». Ці самі композиції вони виконували на концерті пам’яті лідера «Братів Гадюкіних» Сергія Кузьминського. На разі вирішується питання про створення другої частини збірки, у яку потраплять переспіви та ремікси що не потрапили до першої платівки але були відібрані самими учасниками гурту «Брати Гадюкіни».

 

Завантажити сінгл можна за цим посиланням: http://www.ex.ua/view/7716561

 

Відео прев`ю: http://www.youtube.com/watch?v=fZZoPD56jrY

 

Офіційний сайт гурту: www.stelsi.com

http://www.youtube.com/watch?v=RiSREdJhQEI&feature=related

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта