Шановні митці!

Перший Міжнародний фестиваль патріотичного документального кіно КіноДокДоводимо до Вашого відома, що цього року 20-22 травня зусиллями спільноти та Міністерством культури України, Міністерством молоді та спорту України, Міністерства оборони України, Чернігівською обласною державною адміністрацією та Чернігівською міською радою - стартує Перший Міжнародний фестиваль патріотичного документального кіно в місті Чернігові на батьківщині О.Довженка.

У фестивалі братимуть участь українські і зарубіжні аматорські та професійні творчі колективи. Під час проведення кінофестивалю конкурсною комісією у складі: голова журі - Кшиштоф Зануссі (Польща); Богдан Бенюк (Україна), Михайло Іллєнко (Україна), Сергій Маслобойщиков (Україна), Ахтем Сейтаблаев (Крим, Україна), здійснюватиметься відбір кращих робіт для їх номінації по категоріям та визначенням призерів. (Гран-прі, 1,2,3 місця, Приз журі, Приз глядацьких симпатій).

Запрошуємо Вас приняти участь у Першому Міжнародному фестивалі документального кіно КіноДок.

Хронометраж фільмів не має перевищувати 40ка хвилин. Свої роботи, які Ви хочете представити на конкурс, додайте до листа із заявкою, на диску або іншому носії, або надішліть посилання для їх скачування. Мінімально допустима якість 720p, але бажано 1080p і вище, рекомендовані формати: .mkv, .mp4, .m2ts. Якщо у Вас труднощі з передачею відео, зв'яжіться з нами.

Адреса: Україна, м.Київ, вул. Мельникова 81-А оф.103, 04050

Телефони: (063) 622-79-59, (044) 207-59-78

Сайт: http://kinodocfest.com

Електронна адреса: Kinodocfest@gmail.com