[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


BLUENECK (UK) & AL.ko_kc (UA)   | 19 жовтня, Львів, кінотеатр «Київ»

BLUENECK (UK) & Hungry for hands (UA)   | 20 жовтня, Київ, Музей І. Гончара

BLUENECK – британський гурт

 

BLUENECK – британський гурт із півночі графства Самерсет, що увібрав у себе весь багатий досвід англійського пост-року. Загорнувши його в ембієнт і приємний меланхолійний вокал Дункана Еттвуда, гурт створив дивну і красиву суміш дійсно кінематографічних пасажів, гіпнотичного піано, планеруючих гітар, віртуозного сплетіння скрипки та віолончелі. Музика BLUENECK фантастично красива, по-англійськи туманна, по-шотландськи епічна.

 

19-21 жовтня BLUENECK їде в Україну (Київ, Львів і місто-щасливчик)

презентувати ще гарячий, виданий в кінці вересня, третій альбом «Repetitions». У продовження попередніх альбомів, записаних у пошуках унікального звучання серед угідь та пагорбів Сомерсету, гурт вперше віддався місту. За 18 місяців роботи у студії в Брістолі музиканти мінімізували цифрове навантаження і записали альбом з використанням старовинних підсилювачів, педалей і мікрофонів, акустичних інструментів, величезної кількості древніх аналогових синтезаторів і органів.

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта