Beissoul & EiniusBeissoul & Einius отримали премію і представили сингл «Bunny» з нового альбому

Beissoul & Einius стали «Кращим електронним гурту року» за версією литовської премії М.А.M.A., яка щороку збирає 10 000 музичних фанів на нагородження в Žalgirio Arena, приковуючи увагу всієї країни.

Вже у новому статусі гурту №1 дует представив перший сингл з майбутнього третього альбому #asecretcontract («A Secret Contract»), який вийде цієї весни. Пісня «Bunny» − це авантюрна пригода мультяшного героя на танцполі Великого Міста, драматичніша за реальне життя. Це музичний комікс про сміливість граційно ходити по вістрю ножа і про блискучий успіх «піймати зайця». Це гра зі смислом на одному подиху, небезпечна і весела водночас!

Beissoul & Einius – Bunny (Official Audio)
www.youtube.com/watch?v=4_q8UpKpPK4

«Bunny» − мініатюрна біографія соліста Beissoul, вкрай емоційного і розкутого на сцені, який часто чує репліки про те, що ніби виступає у сп’янінні і є небезпечним для суспільства фріком. Сингл говорить про те, що актуально не тільки для нього, а й для інших оригінальних людей, які отримують у свою адресу неадекватні замітки. «Ця пісня про те, як інші бачать тебе зі своєї позиції, про те, що, як їм здається, вони знають, і як це відрізняється від реальності», − говорить Beissoul. − «Що б тобі не говорили і як би не намагалися поставити на місце в зручні комусь рамки, ти все одно досягнеш життєвої цілі і піймаєш свого зайця. Тільки, можливо, для цього тобі доведеться чимось пожертвувати.» Перший сингл злегка привідкриває двері до того, яким буде новий альбом Beissoul & Einius, що вийде вже у квітні – сексуальним, сміливим, гострим, грайливим і драматичним. -- kind music regards, Olga Iermak (Midna)

Beissoul & Einius

Beissoul & Einius

Хмара тегів