Київ – 11 грудня, «Atlas»

 

Beissoul & Einius в Україні

Іноді, коли ви найменше цього очікуєте, артист з'являється ніби-то нізвідки і в одну мить стає невід’ємною частиною вашого життя.

Литовський дует Beissoul & Einius – саме такий випадок для України. Дивовижна харизма, гіпнотична електроніка, сюрреалістична хореографія відразу зробили їх виступи в нашій країні феноменом. Чого вартий лише хвилюючий вокал фронтмена, якого називають «прибульцем з інших планет» і «чорношкірим голосом в білому тілі»! Експерименти зі звуками, танцями, фешн і містикою цього дуету ексцентричного соул-співака і комп’ютерного алхіміка настільки спокусливі і непередбачувані, що земля пливе з-під ніг. Говорять, так звучить «музика майбутнього».

Концерти Beissoul & Einius в Києві (11 грудня, «Atlas»), Харкові, Дніпропетровську, Полтаві, Одесі, Львові і Чернівцях в рамках «Chamillion Tour» на підтримку однойменного EP, без сумніву, стануть одними з наймагнетичніших лайвів, які ви коли-небудь бачили.

Beissoul & Einius в УкраїніBeissoul & Einius в УкраїніПриготуйтеся співати «Як ти й сказав» – пісню дуету українською мовою, яку шумно зустрічає і співає хором кожен зал. Будьте готові до нової музики – EP «Chamillion» вперше прозвучить в Україні повністю. Цей незвичний міні-альбом вже надихнув компанію FumParFum на створення аромату B&E «Сhamillion», відомого українського дизайнера Олену Буреніну – на презентацію колекції одягу «Chamillion», кращих хореографів України – на чуттєвий танець під «Heaven», одну з найпомітніших пісень ЕР.

Beissoul & Einius в УкраїніBeissoul & Einius повертаються як «freak duo», «fashion icons», спеціальні гості шоу Róisín Murphy, Gus Gus, Hurts, The Hardkiss, Blue Foundation, «законодавці української моди» і номінанти премій – для флірту з вашими емоціями і з наміром змінити ваш звичний світ. «Tell your Mom and Dad, that you are different now!»

КВИТКИ на концерт у Києві, 11 грудня, «Atlas»:

https://kiev.karabas.com/beissoul-and-einius

Fan: 190 грн. (перші 100 штук), VIP: 400-500 грн.

Вартість квитків буде підвищуватися.

Beissoul & Einius – Live Show in «Sentrum» Club www.youtube.com/watch?v=rMqhY8C4koI

Beissoul & Einius – Live Show at «Granatos Live Festival» www.youtube.com/watch?v=iMqtgkGj878

Beissoul & Einius – «Red Baron» (Ukraine) www.youtube.com/watch?v=aevrSGXHHLg

Beissoul & Einius – «Як ти й сказав» (українською) www.youtube.com/watch?v=uHEaBk-Cljc

Beissoul & Einius www.facebook.com/Beissoul.Einius

--

Beissoul & Einius в УкраїніOlga Iermak (Midna)
Sziget Festival Ukraine
szigetfestival.com.ua
press@szigetfestival.com.ua
BEISSOUL & EINIUS
UA manager | PR | International booking agent
www.facebook.com/Beissoul.Einius
oliveinua@gmail.com
+3 80676571780

Хмара тегів